OPENINGSUREN

Tijdens de verplichte sluiting, zijn onze openingsuren aangepast!

Op woensdag, vrijdag en zaterdag zijn we telkens open van 9u tot 12u en van 14u tot 17u.

Op zondag zijn we geopend tot 12u.

Telefonisch zijn we wel elke dag bereikbaar.  De vaste lijn staat namelijk doorgeschakeld naar onze gsm.

maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 18:00
zondag 08:00 - 18:00

HOE KAN JE ONS BEREIKEN?

Sinds oktober 2020 zijn de werken op de leet (Vandepeereboomplein) gestart.  Dit brengt wat ongemakken mee, maar we blijven tijdens deze werken steeds bereikbaar.  U kan ons op 2 manieren bereiken.  

  1.  Via de Elverdingestraat:  Deze toegangsweg is tweerichtingsverkeer.  Dus u kan zowel via deze straat op en van ons plein weggeraken
  2.  Via Sint-maartensplein:  Ter hoogte van de axa-bank in de diksmuidestraat, kan u de janseniusstraat inrijden.  Zo komt u aan de achterzijde van het sint-maartensplein.  

OVER ONS

Ik, Bart, studeerde in 2002 af in de hotelschool Sint-Niklaasinstituut te Kortrijk.  Daarna ging ik mij nog specialiseren in hotelbeheer in Koksijde.  Stijn volgde ook een horeca-opleiding maar dan aan de hotelschool ‘Tweebruggen’ in Gent en studeerde af in 2000.

De horecamicrobe zat ons beiden in het bloed.  Gepassioneerd gingen we aan het werk op verschillende plaatsen tijdens de vele weekends.  Ondanks de vaste job, liet de horeca ons niet los.  Een eigen zaak was zowel voor Stijn, als mezelf een droom.

De doorbraak kwam er in juni 2015, we vonden dit pand.  We vonden dit koffiehuis.  Beiden gepassioneerd door koffie vonden dit dus de ultieme keuze om hier onze zaak van te maken.

Hier in ons koffiehuis ‘Milk ’n Sugar’ willen we jullie dan ook hartelijk ontvangen en verwennen met een correct (h)eerlijke koffie, een liefdevolle koffiebereiding, een lekker stuk vers gebak, een ander deugddoend pleziertje…

 

Ruik de aroma’s

Voel je welkom

Voel je thuis

Bart en Stijn