OPENINGSUREN

Graag komen ontbijten of lunchen?  Dan vragen we om zoveel mogelijk via de website te reserveren.  Jullie krijgen direct bevestiging.

Voor andere vragen, zijn we altijd telefonisch bereikbaar.  

VERLOF:  

Mei:  8 mei tem 19 mei 2023

maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag 08:30 – 17:00
donderdag 08:30 – 17:00
vrijdag 08:30 – 17:00
zaterdag 08:30 – 17:00
zondag 08:30 – 17:00

HOE KAN JE ONS BEREIKEN?

Sinds oktober 2020 zijn de werken op de leet (Vandepeereboomplein) gestart.  Inmiddels is ons plein terug bereikbaar met de wagen. 

Met de auto:

Via de boterstraat

Via de markt

OPGEPAST: Parkeren op het plein is terug betalend.  Sinds januari 2023 dient er ook over de middag betaald te worden.  Gratis parkeren kan op het minneplein.

 

Te voet:

Te voet kan ons plein reeds op alle manieren terug bereikt worden.  De voetpaden zijn sowieso volledig afgewerkt.

 

OVER ONS

Ik, Bart, studeerde in 2002 af in de hotelschool Sint-Niklaasinstituut te Kortrijk.  Daarna ging ik mij nog specialiseren in hotelbeheer in Koksijde.  Stijn volgde ook een horeca-opleiding maar dan aan de hotelschool ‘Tweebruggen’ in Gent en studeerde af in 2000.

De horecamicrobe zat ons beiden in het bloed.  Gepassioneerd gingen we aan het werk op verschillende plaatsen tijdens de vele weekends.  Ondanks de vaste job, liet de horeca ons niet los.  Een eigen zaak was zowel voor Stijn, als mezelf een droom.

De doorbraak kwam er in juni 2015, we vonden dit pand.  We vonden dit koffiehuis.  Beiden gepassioneerd door koffie vonden dit dus de ultieme keuze om hier onze zaak van te maken.

Hier in ons koffiehuis ‘Milk ’n Sugar’ willen we jullie dan ook hartelijk ontvangen en verwennen met een correct (h)eerlijke koffie, een liefdevolle koffiebereiding, een lekker stuk vers gebak, een ander deugddoend pleziertje…

 

Ruik de aroma’s

Voel je welkom

Voel je thuis

Bart en Stijn